worldwide

JOHNSON HEALTH TECH

Din 1975, Johnson Health Tech (JHT) este specializată în proiectarea, producerea și comercializarea de echipamente fitness, de calitate. În cei peste 40 de ani de afaceri, JHT a crescut exponențial în piață de fitness și este în continuă evoluție. Cu sediul central în Taiwan, suntem cel mai mare producător de echipamente de fitness în Asia, primele trei din lume, cu cea mai rapidă rată de creștere în industrie. Brandurile noastre sunt vândute în peste 60 de țări și se comercializează în industria profesională dar și pentru uz casnic. Devotamentul nostru pentru inovare de produs, de înalta calitate și un serviciu pentru clienți de neegalat, au făcut JHT cel mai important furnizor de echipamente de fitness din lume. Noi într-adevăr suntem cea mai bună soluție de fitness din lume.

Pentru a afla mai multe despre istoria, procesele noastre de producție și succesele noastre vizitează site-ul nostru la nivel mondial la http://it.corporate.johnsonfitness.com.

worldwide
horizon-double-shade
horizon-double-shade

MISIUNE

Vrem să fim un furnizor de produse și soluții care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea.

VIZIUNE

Ne place să oferim o senzație plăcută clienților noștri cu produse inovatoare, de neegalat și de calitate dar și un serviciu de neegalat pentru clienți oferit de o organizație excelență de nivel mondial.

INOVAȚIE

Una dintre cele mai mari forțe ale JHT, inovația de produs, se află în centrul a ceea ce facem și este modul în care urmărim tendințele industriei și satisfacerea nevoilor clienților. Cu sediul central în America de Nord, în Cottage Grove, Wisconsin, echipa noastră de cercetare și dezvoltare este responsabilă pentru tehnologia și dezvoltarea componentelor, menținând în același timp o calitate ridicată a produsului. Din prima lansare a unei biciclete eliptice, până la lansarea Climbmill Matrix, resursele creative și tehnice ale JHT au făcut compania una dintre cele mai inovatoarea și cu cea mai mare creștere din industrie. Remodelăm in mod constant experiență clientului.

composition

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

JHT crede că dezvoltarea produsului este forța motrice care conduce o companie să crească. Echipa noastră internațională de cercetare și dezvoltare include ingineri americani, taiwanezi și chinezi care desfășoară activități de cercetare în domeniul electronicii, concentrându-se pe consola și dezvoltarea de software dar și a unui design ergonomic.

PROIECTARE

Inginerii noștri cu înalta calificare și echipa de creație urmează procesul de proiectare a produsului. Acest avantaj de “casă” ne permite să planificăm și să alocăm resursele noastre atunci când vom proiecta sau când vom dezvolta noi produse, reducându-se astfel durata procesului de producție.

TESTARE

JHT are un departament dedicat pentru efectuarea de teste de stabilitate, rezistență și viață, a tuturor produselor înainte că acestea să fie introduse pe piață, astfel încât să asigure o bună calitate și durabilitate a produselor.

composition
healttech
healttech

PRODUCȚIE

Fabricile noastre sunt printre cele mai sofisticate din zonele de producție din industria de sănătate și un amestec complex de robotică și muncitori calificați care sunt capabili să mențină cele mai înalte standarde de precizie și calitate. Angajamentul nostru pentru o mai mare siguranță la locul de muncă este dovedit prin sistemele noastre avansate de purificare a aerului, asistate de dispozitive și sisteme de sudură robotizate și de ridicare. Avem, de asemenea, instrumente integrate pe verticală prin care producem fiecare componentă într-una din unitățile noastre, iar acest lucru ne oferă un control complet al produsului de la proiectare la fabricație. Dacă din întâmplare nu producem o piesă, ne asigurăm cu atenție că se face corect și că funcționează exact cu celelalte componente.

out-small

SUSTENABILITATE 

Prin adevărata noastră natură pionieristica din sector, Johnson Health Tech a luat măsuri de durabilitate considerabile, care sunt înrădăcinate în cultura companiei noastre. Noi căutăm să înțelegem și să îmbunătățim impactul asupra mediului, atât la nivel local cât și la nivel global, dar și impactul asupra oamenilor.

PRODUSELE NOASTRE

Prin adevărata noastră natură pionieristica din sector, Johnson Health Tech a luat măsuri de sustenabilitate considerabile, care sunt înrădăcinate în cultura companiei noastre. Noi căutăm să înțelegem și să îmbunătățim impactul asupra mediului, atât la nivel local și la nivel global, dar și asupra oamenilor.

PLANETA NOASTRA

Grație unui parteneriat cu un partener local, 100% din polistiren vine din surse de reciclare și este transformat într-un produs vandabil. Acest lucru înseamnă că se reduce cantitatea de deșeuri eliminate.

FABRICILE NOASTRE

Sediul nostru din Statele Unite, este înconjurat de vegetație, iazuri și un sit de management al apelor pluviale. Construit cu luminatoare pentru a capta lumina naturală, întreaga structură a fost proiectată în considerate cu mediul înconjurător și trecătorii.

RESPONSABILITATEA SOCIALA

Ca parte a eforturilor noastre privind sustenabilitatea, responsabilitatea socială a fost, este și va fi întotdeauna politica companiei noastre. Ne dăm seama că avem obligația de a satisface nevoile prezentului, fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. Noi luăm în serios această obligație.

out-small

MĂRCILE NOASTRE

MARCILE NOASTRE

matrix-img
matrix-img

logo-matrix-fitness

Scopul Matrix Fitness este de a crea echipamente profesionale care ies în evidență, prin noi standarde de top din industrie. O linie de produse de înalta calitate, concepute pentru piața de aparate de fitness profesionale.

Vizitează site-ul
matrix-img

logo-matrix-fitness

Scopul Matrix Fitness este de a crea echipamente profesionale care ies in evidenta, prin noi standarde de top din industrie. O linie de produse de inalta calitate, concepute pentru piata de aparate de fitness profesionale.

Viziteaza site-ul
vision-img

logo-vision-fitness

Vision este brand-ul nostru pilot pentru specialiștii din piața de fitness. Produsele Vision satisfac nevoile clienților care doresc un costum de fitness extrem de durabil, fiabil și de înaltă calitate, care poate rezista, de asemenea și într-o utilizare continuă.

Vizitează site-ul
vision-img

logo-vision-fitness

Vision este brand-ul nostru pilot pentru specialistii din piata de fitness. Produsele Vision satisfac nevoile clientilor care doresc un costum de fitness extrem de durabil, fiabil si de inalta calitate, care poate rezista, de asemenea si intr-o utilizare continua.

Viziteaza site-ul
vision-img
horizon-img
horizon-img

logo-horizon-fitness

Horizon fitness produce echipamente de fitness profesionale de calitate. O linie completă de benzi de alergare, eliptice, biciclete și multifuncționale pentru casă. Echipamentele Horizon sunt proiectate pentru a oferi confort, control și comoditate clienților care doresc să își atingă obiectivele de fitness.

Vizitează site-ul
horizon-img

logo-horizon-fitness

Horizon fitness produce echipamente de fitness profesionale de calitate. O linie completa de benzi de alergare, eliptice, biciclete si multifunctionale pentru casa. Echipamentele Horizon sunt proiectate pentru a oferi confort, control si comoditate clientilor care doresc sa isi atinga obiectivele de fitness.

Viziteaza site-ul
Tempo-img

logo-tempo-fitness

Linia de produse de fitness Tempo creează echipamente fiabile, cu un bun raport calitate/preț, capabilă de a impresiona utilizatorii în toate activitățile de fitness.

Vizitează site-ul
Tempo-img

logo-tempo-fitness

Linia de produse de fitness Tempo creeaza echipamente fiabile, cu un bun raport calitate/pret, capabila de a impresiona utilizatorii in toate activitatile de fitness.

Viziteaza site-ul
Tempo-img