JOHNSON HEALTH TECH

Din 1975, Johnson Health Tech (JHT) este specializata in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente fitness, de calitate. In cei peste 40 de ani de afaceri, JHT a crescut exponential in piata de fitness si este in continua evolutie. Cu sediul central in Taiwan, suntem cel mai mare producator de echipamente de fitness in Asia, primele trei din lume, cu cea mai rapida rata de crestere in industrie. Brandurile noastre sunt vandute in peste 60 de tari si se comercializeaza in industria profesionala dar si pentru uz casnic. Devotamentul nostru pentru inovare de produs, de inalta calitate si un serviciu pentru clienti de neegalat, au facut JHT cel mai important furnizor de echipamente de fitness din lume. Noi intr-adevar suntem cea mai buna solutie de fitness din lume.

Pentru a afla mai multe despre istoria, procesele noastre de productie si succesele noastre viziteaza site-ul nostru la nivel mondial la http://it.corporate.johnsonfitness.com.

worldwide

MISIUNE

Vrem sa fim un furnizor de produse si solutii care imbunatatesc sanatatea si bunastarea.

VIZIUNE

Ne place sa oferim o senzatie placuta clientilor nostri cu produse inovatoare, de neegalat si de calitate dar si un serviciu de neegalat pentru clienti oferit de o organizatie excelenta de nivel mondial.

INOVATIE

Una dintre cele mai mari forte ale JHT, inovatia de produs, se afla in centrul a ceea ce facem si este modul in care urmarim tendintele industriei si satisfacerea nevoilor clientilor. Cu sediul central in America de Nord, in Cottage Grove, Wisconsin, echipa noastra de cercetare si dezvoltare este responsabila pentru tehnologia si dezvoltarea componentelor, mentinand in acelasi timp o calitate ridicata a produsului. Din prima lansare a unei biciclete eliptice, pana la lansarea Climbmill Matrix, resursele creative si tehnice ale JHT au facut compania una dintre cele mai inovatoarea si cu cea mai mare crestere din industrie. Remodelam in mod constant experienta clientului.

horizon-double-shade

CERCETARE SI DEZVOLTARE

JHT crede ca dezvoltarea produsului este forta motrice care conduce o companie sa creasca. Echipa noastra internationala de cercetare si dezvoltare include ingineri americani, taiwanezi si chinezi care desfasoara activitati de cercetare in domeniul electronicii, concentrandu-se pe consola si dezvoltarea de software dar si a unui design ergonomic.

PROIECTARE

Inginerii nostri cu inalta calificare si echipa de creatie urmeaza procesul de proiectare a produsului. Acest avantaj de “casa” ne permite sa planificam si sa alocam resursele noastre atunci cand vom proiecta sau cand vom dezvolta noi produse, reducandu-se astfel durata procesului de productie.

TESTARE

JHT are un departament dedicat pentru efectuarea de teste de stabilitate, rezistenta si viata, a tuturor produselor inainte ca acestea sa fie introduse pe piata, astfel incat sa asigure o buna calitate si durabilitate a produselor.

composition

PRODUCTIE

Fabricile noastre sunt printre cele mai sofisticate din zonele de productie din industria de sanatate si un amestec complex de robotica si muncitori calificati care sunt capabili sa mentina cele mai inalte standarde de precizie si calitate. Angajamentul nostru pentru o mai mare siguranta la locul de munca este dovedit prin sistemele noastre avansate de purificare a aerului, asistate de dispozitive si sisteme de sudura robotizate si de ridicare. Avem, de asemenea, instrumente integrate pe verticala prin care producem fiecare componenta intr-una din unitatile noastre, iar acest lucru ne ofera un control complet al produsului de la proiectare la fabricatie. Daca din intamplare nu producem o piesa, ne asiguram cu atentie ca se face corect si ca functioneaza exact cu celelalte componente.

healttech

SUSTENABILITATE 

Prin adevarata noastra natura pionieristica din sector, Johnson Health Tech a luat masuri de durabilitate considerabile, care sunt inradacinate in cultura companiei noastre. Noi cautam sa intelegem si sa imbunatatim impactul asupra mediului, atat la nivel local cat si la nivel global, dar si impactul asupra oamenilor.

PRODUSELE NOASTRE

Prin adevarata noastra natura pionieristica din sector, Johnson Health Tech a luat masuri de sustenabilitate considerabile, care sunt inradacinate in cultura companiei noastre. Noi cautam sa intelegem si sa imbunatatim impactul asupra mediului, atat la nivel local si la nivel global, dar si asupra oamenilor.

PLANETA NOASTRA

Gratie unui parteneriat cu un partener local, 100% din polistiren vine din surse de reciclare si este transformat intr-un produs vandabil. Acest lucru inseamna ca se reduce cantitatea de deseuri eliminate.

FABRICILE NOASTRE

Sediul nostru din Statele Unite, este inconjurat de vegetatie, iazuri si un sit de management al apelor pluviale. Construit cu luminatoare pentru a capta lumina naturala, intreaga structura a fost proiectata in considerate cu mediul inconjurator si trecatorii.

RESPONSABILITATEA SOCIALA

Ca parte a eforturilor noastre privind sustenabilitatea, responsabilitatea sociala a fost, este si va fi intotdeauna politica companiei noastre. Ne dam seama ca avem obligatia de a satisface nevoile prezentului, fara a compromite capacitatea generatiilor viitoare de a-si satisface propriile nevoi. Noi luam in serios aceasta obligatie.

out-small

MARCILE NOASTRE

logo-matrix-fitness

Scopul Matrix Fitness este de a crea echipamente profesionale care ies in evidenta, prin noi standarde de top din industrie. O linie de produse de inalta calitate, concepute pentru piata de aparate de fitness profesionale.

Viziteaza site-ul

matrix-img

logo-vision-fitness

Vision este brand-ul nostru pilot pentru specialistii din piata de fitness. Produsele Vision satisfac nevoile clientilor care doresc un costum de fitness extrem de durabil, fiabil si de inalta calitate, care poate rezista, de asemenea si intr-o utilizare continua.

Viziteaza site-ul

vision-img

logo-horizon-fitness

Horizon fitness produce echipamente de fitness profesionale de calitate. O linie completa de benzi de alergare, eliptice, biciclete si multifunctionale pentru casa. Echipamentele Horizon sunt proiectate pentru a oferi confort, control si comoditate clientilor care doresc sa isi atinga obiectivele de fitness.

Viziteaza site-ul

horizon-img

logo-tempo-fitness

Linia de produse de fitness Tempo creeaza echipamente fiabile, cu un bun raport calitate/pret, capabila de a impresiona utilizatorii in toate activitatile de fitness.

Viziteaza site-ul

tempo-img