Sa Incepem!

Esti gata sa fii in forma si sa iti atingi obiectivele?
Acum o poti face, ai echipamentul potrivit.

Poti incepe sa folosesti ViewFit.
Daca echipamentul tau fitness este echipat cu un touchscreen, te poti inregistra in  consola de comanda. Daca ai o consola LED sau LCD, poti sa iti setezi contul direct de pe site-ul ViewFit – ViaFitness.com

connect

 

Conectarea echipamentului tau fitness cu o retea WI-FI sau ViaFit este foarte simpla. Odata terminat exercitiul, datele vor curge foarte usor intre echipamentul tau si aplicatiile tale favorite.

Conecteaza echipamentul 

track

 

ViaFit foloseste date ale activitatii tale pentru a vizualiza progresul. Priveste profilul tau pentru a vedea progress si cat de aproape esti de obiectivele tale.

Urmareste-ti profilul.

share

 

Cand ViewFit se sincronizeaza cu echipamentele si aplicatiile tale favorite, pentru ca tu sa poti sa vizualizezi in price moment rezultatele. Poti de asemenea sa te conectezi cu retelele sociale pentru ca prietenii tai sa te sustina si sa te incurajeze dupa un antrenament greu. ViewFit nu te lasa niciodata singur!

Distribuie profilul. 

 

ViaFit iti conecteaza echipamentul tau de fitness cu aplicatiile de bunastare, inclusiv popularul jurnal de mancare MyFitnessPal*. Prin combinarea datelor tale cu baza de date a MyFitnessPal, poti reduce aportul de calorii si poti atinge greutatea ideala si obiectivul tau, simplu si rapid.

*este o unealta eficienta pentru pierderea pe termen lung a greutatii. 

PRODUSE COMPATIBILE
viafit_ok

adventure3ADVENTURE 3
NEW HORIZON

andes7i
ANDES 7i
NEW HORIZON


comfort5COMFORT 5
NEW HORIZON

adventure7
ADVENTURE 7
NEW HORIZON

andes5ANDES 5
NEW HORIZON

comfortr

COMFORT R
NEW HORIZON

adventure5
ADVENTURE 5
NEW HORIZON