ico-via_fit_ok

EFORT MINIM, REZULTAT MAXIM

ViewFit conexiune Wi-Fi trimite datele dvs. de antrenament aplicatiilor si dispozitivelor dvs., astfel incat să le puteti impartasi cu comunitatea din care faceti parte.

 

ico-passport

FORMAREA DUMNEAVOASTRA DIN INTREAGA LUME

Adu acasa experienta unui alt antrenament, in fata televizorului, cu imagini de inalta definitie, afisand destinatii minunate din lume si sincronizand antrenamentele.

 

ico-johnson_drive

SILENTIOSI + DURABILI + REACTIVI

Mentine pasul cu sistemul de transmisie digitala care recalibreaza constant receptia la fiecare pas. Banda de alergare se poate folosi in orice camera a casei deoarece motorul este foarte silentios si durabil.

ico-infinity_deck

RUN FOREVER

Cu o mai buna amortizare, banda de alergare nu necesita intretinere, beneficiind de sistemul exclusiv Vision System Infinity Deck conceput pentru a rula pentru totdeauna.

ico-infinity_belt

PENTRU ANTRENAMENTE FARA PREOCUPARI

Pentru a asigura antrenamente placute fara griji, am construit o ceară sintetică care a elimina complet necesitatea de a lubrifia.

ico-variable_response

AMORTIZARE VARIABILA

La fel ca un pantof de sport, benzile de alergare Horizon folosesc un sistem cu 3 zone pentru a va oferi amortizare si suport în timpul fiecarei faze a antrenamentului.

ico-6star

CU ELEMENTE DE MISCARI NATURALE

Sase caracteristici principale de proiectare pentru a lucra in mod concertat, pentru a crea antrenament natural si confortabil. De la ghidon la pedale, totul este chiar acolo unde ar trebui sa fie!

ico-feather_light

CAND DURABILITATEA SE INTALNESTE CU COMODITATEA

Luati robustetea unei benzi de alergare traditionale sau a unei eliptice cu avantajul unui cadru ce se pliaza datorita sistemului nostru hidraulic. Echipamentul se va plia fara efort, relaxarea fiind maxima intre un antrenament si altul.

ico-sprint8

REZULTATE OPTIME IN CEL MAI SCURT TIMP

Sprint 8 – programe de tip interval intensiv bazate pe stiinta, te pot ajuta sa arzi mai multa grasime, construi mai multa masa musculara si luca eficient cu numai 3 antrenamente pe saptămana.

 

ico-energysaver

MODALITATE SALVARE ENERGIE

După 15 minute de inactivitate, produsele noastre, datorită modului de economisire a energiei, intra în stand-by, pentru a consuma mai putina energie electrica.