ico-via_fit_ok

EFORT MINIM, REZULTAT MAXIM

ViewFit conexiune Wi-Fi trimite datele dvs. de antrenament pentru aplicațiile și dispozitivele dvs., astfel încât să le puteți împărtăși cu comunitatea din care faci parte.

 

ico-passport

FORMAREA DUMNEAVOASTRA DIN INTREAGA LUME

Adu acasă experienta unui alt antrenament, în fața televizorului, cu imagini de înaltă definiție, afișate destinații minunate din lume și sincronizați antrenament.

 

ico-johnson_drive

SILENTIOSI + DURABILI + REACTIVI

Menține pasul cu sistemul de transmisie digitală care recalibreaza constant receptia la fiecare pas. Se poate folosi, de asemenea, banda de alergare, în orice cameră a casei, deoarece motorul reduce zgomotul și îmbunătățește durabilitatea.

ico-infinity_deck

RUN FOREVER

Cu o mai bună amortizare, o bandă de masă care nu necesită întreținere cerată de dublu strat mai durabil, exclusiv Vision System Infinity Deck pentru a rula pentru totdeauna.

ico-infinity_belt

PENTRU ANTRENAMENTE FARA PREOCUPARI

Pentru a asigura antrenamente placute fara griji, am construit o ceară sintetică direct în fibrele de bandă pentru a elimina complet necesitatea de a lubrifia.

ico-variable_response

AMORTIZARE VARIABILA

La fel ca un pantof de tenis, benzile de alergare Horizon folosesc un sistem de 3 zone pentru a vă oferi amortizare dreapta și suport în timpul fiecărei faze de rulare.

ico-6star

CU ELEMENTE DE MISCARI NATURALE

Șase caracteristici principale de proiectare pentru a lucra în mod concertat, pentru a crea antrenament eliptic mai natural si confortabil. De la ghidon la pedale, totul este chiar acolo unde ar trebui să fie!

ico-feather_light

CAND DURABILITATEA SE INTALNESTE CU COMODITATEA

Luați robustețea unei benzi de alergare tradiționale sau eliptice, iar avantajul unui cadru de pliere datorită sistemului nostru hidraulic, instrumentul va închide fără efort, relaxarea fiind maxima între un antrenament și altul..

ico-sprint8

REZULTATE OPTIME IN CEL MAI SCURT TIMP

Sprint 8 programe de tip interval de formare intensiv bazate pe știință te poate ajuta sa arzi mai multa grasime, construi mai multa masa musculara si lucreaza eficient cu numai 3 antrenamente pe săptămână.

 

ico-energysaver

MODALITATE SALVARE ENERGIE

După 15 minute de inactivitate, produsele noastre, datorită modului de economisire a energiei, intra în stand-by, pentru a consuma mai puțină energie electrică.