CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE (Decretul-lege 675/96 si modificarile si completarile ulterioare)

Johnson Health Tech Romania S.A comunica faptul ca datele cu caracter personal furnizate prin completarea “formularul de comanda”, sau in orice alt mod, sunt prelucrate in conformitate cu Legea nr. 675/96 si modificarile si completarile ulterioare. Sunt disponibile aceste date la client pentru verificare, modificare sau anulare si pentru exercitarea tuturor celorlalte drepturi Articolul 13 din Legea no.675 / 96 (astfel cum a fost modificata si completata). Datele sunt introduse intr-o arhiva de date a clientilor la momentul primei comenzi sau la inregistrare. Cu referire la aceste date, Johnson Health Tech Romania S.A. comunica ca:
– Colectarea si procesarea datelor clientului este necesara in cazul in care acesta doreste sa faca o comanda pentru produsele sau doreste accesul la anumite servicii (in acest caz, o pierdere a indeplinirii acestui formular al consumatorului fac imposibila accesarea serviciului), intrucat este optionala in toate celelalte cazuri.

– Datele clientului sunt prelucrate in forma scrisa si pe suport electronic; tratamentul lor va fi in conformitate cu cerintele contractuale, inclusiv operatiuni de plata, plata si livrarea produselor comandate, sa-si indeplineasca obligatiile prevazute de lege sau dispuse de autoritati si, la autorizatia expresa, in scopul informarii comerciale si promotionale si interactiva de cercetare de piata.

– Datele consumatorului nu vor fi comunicate sau divulgate unor terti, cu exceptia celor care sunt necesare sau adecvate pentru indeplinirea contractului pentru executarea Johnson Health Tech Romania S.A., institutii bancare pentru gestionarea platilor si transportului, la locul indicat de catre consumator, produsele achizitionate, alte persoane care presteaza activitati si servicii necesare pentru executarea serviciilor pe care consumatorul le va lua in considerare la cerere sau de autorizare la Johnson Health Tech Romania S.A..

Datele disponibile de consum, cu exceptia cazului in care nu se prevede altfel, se comunica persoanei, caruia clientul decis sa trimita unul sau mai multe produse achizitionate prin intermediul site-Johnson Health Tech Romania S.A.. Aceasta comunicare este considerata oportuna in scopul de a nu genera neincredere in persoana care urmeaza sa fie beneficiarul unui pachet anonim.

Mai multe detalii aici