Johnson® Fitness: Pentru Clienți

Vă oferim o gama largă de produse pentru săli de sport. Benzi de alergare, trainere Ascent, biciclete eliptice, Climbmills, biciclete, echipamente izotonice, greutăți libere și mai mult. Noi lucrăm cu dumneavoastră pentru a vă atinge obiectivele și programele, ajutându-vă în funcție de bugetul și afacerea voastra.

Sunteți mai mult decât programele dumneavoastră, și mult mai mult decât o piscină sau o sală de gimnastică. Sunteți o resursă, o comunitate, un refugiu și un susținător al vieții sănătoase.

Membrii dvs. reprezintă o adevărată secțiune transversală a populației. Această diferențiere necesită un partener cu o gama variată de produse, o credință în puterea corpului și un puternic simț al colaborării. Johnson este, de asemenea, mult mai mult decât echipamentele sale.

Noi, ca un producător de frunte din industria de echipamente de fitness, vom crea soluții personalizate in funcție de prioritățile dumneavoastră de viață, sprijinind eforturile dumneavoastră.

Canalele noastre de vânzări

Află mai multe →

Află mai multe →

Află mai multe →

Află mai multe →

Am cumpărat o banda de alergare acum aproape un an și e perfecta, iar personalul a fost serios si profesionist – atât dl la vanzari cât și dl care a venit pentru instalare.

In comparație cu alti dealeri de echipamente de fitness aici am întâlnit un lucru rar! Bunul simt! Bunul simt manifestat de către receptionera si de consilierii de vânzare care nu sunt interesați sa iti ia banii cu orice preț! Kudos!

Amabilitate maximă din partea personalului.Flexibili în afaceri,transparenți și profesioniști 100%

Premium fitness equipment and great quality services. Overall a very good experience buying from them.