Johnson sustine
logo-actionaid

Prin campania Run for Life , Johnson sustine proiectul umanitar ‘’Let’s build a future for children’’, activat pentru actiunea privind ajutoarele in Cambodgia, cu scopul de a imbunatati nivelul de educatie si de bunastare al copiilor din provincia Koh Kong si Kampot. Cumpara un produs Johnson si contribute si tu.

Prin achizitia unui echipament Johnson Fitness la alegerea ta, poti sustine ActionAid: un procent din pret va fi donat proiectului umanitar ‘’Let’s build a future for children’’, activat pentru actiunea privind ajutoarele in Cambodgia, prin campania Run for Life.

Proiectul are scopul de a imbunatati nivelul de educatie si de bunastare al copiilor din provincia Koh Kong si Kampo prin crearea de spatii de joaca si prin implicarea comunitatii locale in promovarea unei educatii de calitate.

Accesul la invatamant public de calitate este un drept uman pentru toti copii, pentru a creste oportunitatile socio-economice, dezvoltarea abilitatilor de cariera si pentru a promova o lume mai echitabila si sustenabila.

Strategia ActionAid in Cambodgia vrea sa asigure dreptul la educatie pentru copii intre 6 si 15 ani si sa le permita accesul la noua ani de educatie primara, in linie cu angajamentul Guvernului din Cambodgia, prin implementarea strategiei de Promovare a drepturilor in scoli si accesul pentru copii la nivel de comunitate in centre de activitati.

Cumparati un produs Johnson de fitness din unul dintre magazinele noastre din Ascoli Piceno, Roma, Milano, Bologna, Pomezia, Pordenone si Vicenza si veti primi o consultație personala, sau online, facand clic aici.
De la banda de alergat la bicicleta, trecand prin numeroasele bicilete eliptice si echipamente de formare, veti gasi instrumentul potrivit pentru activitatile de fitness acasa, si prin achizitionarea acestuia sustii si aceasta initiativa frumoasa. Un exemplu? Covorasul Johnson Fitness poate fi al tau in 10 rate fara dobanda.