Cum sa alegi bicicleta ideala? Iti spune Johnson Fitness!

Alegerea unui instrument dedicat activitatii fizice nu este niciodată ușor și de multe ori sfatul unui consultant calificat poate dizolva multe îndoieli. Noi cei de la Johnson Fitness vrem sa te ajutam, de aceasta data vorbind de biciclete dedicate homefitness. Cum poti alege potrivit? În primul rând, achiziția trebuie să fie decisă în funcție de utilizarea că va: greutatilor volantului, robustețea cadrului, sistemul de transmisie, capacitatea de a regla șaua și ghidonul corect și prezența unui calculator de bord sunt cu toate acestea, parametrii care trebuie luați în considerare în mod serios.

Nu toate bicicletele includ, de exemplu, computerul de bord, dar cei care doresc sa urmeze planurile de antrenament și să aibă rezultate bune trebuie să încerce să aleagă un model care este furnizat pentru a evalua progresul și a măsura intensitatea antrenamentului (monitorizarea în timp, distanta, calorii si RPM – rotații pe minut) ca Johnson IC 7.1 Horizon (dedicata amatorilor, care se antreneaza in mod regulat si in mod frecvent) fata de Johnson S3 Plus (pentru cei care lucrează în mod regulat dar mai puțin frecvent).

Cu bicicleta dreapta sau de spin-biciclete puteți obține beneficii cardiovasculare și să joace un antrenament de slăbire … în timp ce te distrezi

Da, pentru că lucrează în mod corect este foarte important, dacă doriți să atingeti niveluri bune de performanță și bunăstare. Bicicleta, impreuna cu spin bike, sunt instrumente dedicateactivitatii aerobice care permit obtinerea de beneficii pur cardiovasculare (de reducere a tensiunii arteriale, mai mult control al nivelurilor de insulină, scăderea frecvenței cardiace de repaus, reducerea nivelului de colesterol “rau “); vom vorbi, apoi, de un antrenament deosebit de slăbire. Beneficiile, cu toate acestea, nu sunt doar fizice, ci și psihologice (starea de spirit, somn, motivație, etc).

Antrenamentul cu bicicleta sau spin-bike-ul, reprezintă, de asemenea, o alternativă viabilă la rulare pentru toți acei oameni care au patologii ale uneia sau mai multor articulații. Acest tip de activitate te-a plictisit? Selectați un model de bicicleta sau spin-bike care iti permite saintensitatea de performanță în funcție de ajustarea de rezistență: în acest fel puteți simula pedalarea pe un teren cu întinderi în câmpii și dealuri, alternand astfel un interval de antrenament , chiar și prin așa-numitele “din șa”, ceea ce face plimbare foarte intensă.

Antrenamentul in casa gasigură tot confortul: nu sunt condiționate de climă și de smog, nu există riscul de cădere sau de accidente de-a lungul drum, suntem înconjurați de toate facilitățile noastre. In plus, avem tot spațiul de care avem nevoie pentru a finaliza formarea noastră, chiar și dedicându musculare tonifiere face exerciții de greutate corporală, cum ar fi genuflexiuni sau lunges, probabil, însoțită de utilizarea unor instrumente ad-hoc, cum ar fi kettlebell sau gantere sau, dacă aveți o mulțime de spațiu, stații multifuncționale concepute pentru homefitness.

[/ Col]