Alege o eliptica JOHNSON FITNNESS: inalta prestatie cu un antrenament total body!

Un instrument complet, aliat valoros al celor care doresc sa se antreneze in mod eficient aproape toti muschii corpului, cu un mare impact cardiovascular, jucand astfel un rol principal, pentru slabire, care  angajeaza atat muschii inferioari cat si pe cei superiori ai corpului: eliptic. Sa vedem cum putem alege, in functie de utilizarea pe care o doriti.
Premiza comuna de a face este ca un timpul achizitionarii unei eliptice, sunt anumite caracteristice de care trebuie sa tinem cont tot timpul: greutatea volantei, care influenteaza fluiditatea miscarii; robustetea cadrului, care se reflecta asupra silentiozitatii, prestantei in timp; lungimea pasului, care influenteaza comfortul si distanta intre pedale, precum si gradul de eliminare al tensiunii articulare.

Ellittica Johnson 1

XF40, Andes 7i, Syros: cele mai bune eliptice ale noastre pe care le poti achizitiona direct online sau dupa ce beneficiezi de o consultanta personalizata!
Alege-o pe a ta!

Noi la Johnson Fitness vrem sa te sfatuim asupra celor mai bine vandute produse, online sau in magazinele noastre. Plecam de la  XF40 din linia Vision, in versiunile Elegant sau Touch: este vorba de o eliptica semi-profesionala, dedicata celor care vor sa se antreneze frecvent si cu o regularitate extrema; volanta mai grea, programe prestabilite, care permit antrenament rapid si intens, lungimea pasului mai mare,  un instrument care va permite sa obtineti performanta inalta.
Andes 7i din linia New Horizon e dedicata celor care se antreneaza regular in casa, dar nu la nivel profesionist: volanta mai putin grea, dar fara sa aiba parte de un antrenament mai putin eficient.
Incheiem cu Syros din linia Horizon, eliptica pentru cei care se antreneaza cu constanta dar sunt nepretentiosi: nivelul de pregatire este ridicat, performantele sunt garantate, dar caracteristicile sale il fac un produs perfect pentru fitness acasa.
Si XF40 precum si Andes 7I sunt rabatabile; Syros are dimensiuni mai mici si poate fi usor pozitionata in casa.

Ellittica Johnson 2

Utilizabila, cu precautiile necesare, chiar si de catre cei care sunt incepatori si la orice varsta, eliptica ofera beneficii cardiovasculare chiar mai mari decat cele care sunt obtinute printr-un antrenament cu o bicicleta. Acest lucru se datoreaza faptului ca programul de antrenament cu eliptica implica, de asemenea, membrele superioare, care se misca intr-un mod ghidat si armonios, impreuna cu membrele inferioare, fortand inima sa lucreze eficient: de a pompa sange la nivelul membrelor superioare. Utilizarea de eliptice este recomandata pentru toti cei care se bucura de activitati de aerobic si reprezinta o alternativa viabilă la cursa pentru cei care au conditie fizica fara sa genereze un impact major asupra articulatiilor. Cu elipticele Johnson Fitness va puteti varia antrenamentul folosind programele implicite prezente in consola cu modele diferite. Exista mai multe, cum ar fi “Rolling Hills” sau “Interval de formare”, care permit o variatie a intensitatii care simuleaza ascensiunile ipotetice si coborarile, sau prin rezistente variabile si timpi de execuție.

In cele din urma va recomandam consecventa in antrenamente, in vederea atingerii obiectivelor dumneavoastra; De asemenea, dorim sa incurajam mai multe sesiuni de antrenament pentru activitate musculara aeroba sau suprasarcina care pot fi efectuate in organism liber (cum ar fi genuflexiuni, fandari, push up-uri, ABS, etc ..) si cu unelte mici sau mari (prin gantere mici, kettlebells, barbells, printre marile instrumente introducem statiile de multifunctionale concepute pentru fitness acasa ca G102 sau Torus 3).