Alege banda de alergat Johnson Fitness adaptata antrenamentului tau de interior!

Cursa, dar, de asemenea, mersul pe jos activ, sunt activitati de aerobic  ce actioneaza intr-un mod foarte pozitiv pentru bunastarea noastra fizica, imbunatatirea starii sistemului cardiovascular, reducerea nivelurilor de insulina si a colesterolului; De asemenea, un efect pozitiv asupra starii noastre psihologice, imbunatatind starea de spirit, starea de somn, oferindu-ne mai multa forta. Pe scurt, alergarea este buna. Deci, de ce nu ai alege una dintre benzile de alergare Johnson fitness pentru a face acest lucru confortabil acasa?

Poate nu veti fi de acord, pentru ca sunteti un iubitor de antrenament in aer liber. Rularea pe banda de alergare la domiciliu, cu toate acestea, are avantajele sale: poti alerga acasa chiar si atunci cand vremea nu permite acest lucru; nu respirator nici un smog sau fum toxic. Echipamentul va amortiza socul pasului tau; va puteti monitoriza in mod constant durata si nivelul performantei.

In plus, banda de alergare va permite sa variati intensitatea cursei pentru a construi diferite programe de antrenament (de exemplu, distanta de alergare si mersul pe jos, la diferite viteze si unghiuri). Pe scurt, din care un pic te-a convins. Acum am sa va dau cateva sfaturi cu privire la tipul de banda de alergat pe care o puteti alege.

In primul rand, pentru a alege o banda de alergare buna inseamna sa luati in considerare diferite variabile care pot: latimea benzii, care afecteaza performanta sau comfortul; amortizare, care reduce presiunea asupra articulatiilor; calitatea motorului, care se reflecta asupra zgomotului, performantei si durabilitatii.

Sunteti un alergator profesionist? Pentru tine potrivit este Vision TF 40, o banda de alergare care ofera si un nivel foarte ridicat de detalii tehnice: motor puternic, zona de curse de dimensiuni considerabile, variatii mari in ceea ce priveste viteza (pana la 20 km / h) si inclinare ( pana la 15%). Este, de asemenea, compatibil cu sistemul Passport, care permite sa simuleze, printr-o consola externa, rute specifice. in ciuda performantelor sale ridicate este inca pliabil si intr-adevar poate sa devina un aliat mare in timpul antrenamentelor.

Daca nu esti intr-o competitie, propunem New Horizon Adventure 5, caracterizat prin puterea motorului si buna amplitudine a cursei; chiar si performanta in ceea ce priveste viteza (pana la 20 km / h) si inclinare (pana la 12%) sunt de buna calitate si aceasta banda de alergat este pliabila si compatibila cu sistemul Passport, precum si cu sistemul ViaFit.

Nu foarte consistent in formare, dar inca va doriti sa pastrati acasa un bun instrument care va permite sa va concentrati in continuare pe bunastarea dumneavoastra? Alege Johnson 6.0T, o banda de alergare care, desi nu la nivelul de viteza si inclinatie “profesional”, ofera in continuare performante excelente, cu o putere adecvata a motorului la nevoile tale, precum si de viteza si panta de valori buna.

In timpul calatoriei pastreaza o monitorizare buna a ritmului cardiac sau un tracker de activitate, cum ar fi acestea pe care le recomandam aici, pentru a pastra un ochi pe ritmul cardiac, un parametru foarte important pentru monitorizarea starii de Health si pentru monitorizarea constanta a formarii. Dupa cursa, cu toate acestea, veti dori sa faceti unele exercitii de tonifiere si de intindere, probabil, folosind una dintre multele accesorii noastre, de la mansete si sfori, la rogojini de fitness.